K R O N I K A



Sladké pečenie


V predvianočnom čase štvrtáci z A sa zmenili na malých kuchárov. Navštívili Zámockú palacinkáreň pani Ivetky Kahabkovej, podnikateľky Slovenska 2002, kde sa naučil piecť výborné francúzske palacinky. Palacinky síce nie sú tradičným vianočným jedlom u nás na Slovensku, ale sú tradičným jedlom vo Francúzsku a už sám Napoleon ich jedával na raňajky každý deň. Pani Ivetka nielen prezradila deťom pravú receptúru, ktorú si museli napísať, ale pripomenula, že každé jedlo si máme vážiť, máme myslieť aj na tých , ktorí ho nemajú dostatok, hlavne v čase Vianoc. Jedlo, ktoré si uvaríme má aj pekne vyzerať na tanieri a nezabúdať sa pestro a zdravo stravovať.

M.V.


Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS